"De grootste voorraad, de meeste keuze, de beste prijs!"

Welkom bij Verlichtedansvloeren.nl, onderdeel van Famous Event Support B.V.

Bij ons huurt u betrouwbaar, eenvoudig en voordelig een verlichte dansvloer -en eventueel een (silent)discoshow, verlichting en/of geluid-. Wij vervoeren en plaatsen de LED dansvloer en leveren deze werkend op. Na afloop halen we de discovloer weer netjes op. U heeft hier geen omkijken naar.

Hieronder de mogelijkheden:

Pixel LED 100 dansvloer

"ultra dunne pixelvloer"

Basisprijs € 20,00 per m2


≥ 36m2: € 18,00 /m2
≥ 100m2: € 16,00 /m2
Prijzen zijn incl. (de)montage, excl. reiskosten.

Specificaties

 • 100 full colour pixels per m2 (10x10). Moderne, levendige dansvloer. Compleet visual-pakket inbegrepen.
 • Dimbaar
 • Aansturing middels controller (meegeleverd)
 • Maximaal 25 watt /m2
 • 21,8kgr /m2
 • 28mm dik
 • Element-afmeting: 99,5x99,5cm
 • Lichtsterkte: 8/10
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer
 • Pixel LED 100 dansvloer

Veel gestelde vragen

 

Ik wil graag een verlichte dansvloer boeken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Fijn dat u met ons in zee wilt gaan! Wanneer u in het contactformulier op de website uw gegevens invult (datum feest, gewenste afmeting en type dansvloer, tijden en locatie) ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een offerte per email. Wanneer u hiermee akkoord gaat gaan wij de verlichte dansvloer reserveren en ontvangt u van ons een duidelijke opdrachtbevestiging. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via What's App reserveren of informatie opvragen. We staan u graag te woord.

 

Er staat: "prijzen zijn incl. (de)montage, excl. reiskosten". Hoe worden deze reiskosten berekend?

We berekenen reiskosten vanaf ons magazijn in Nederasselt tot aan de feestlocatie. We hanteren daarvoor de snelste route in Google Maps. De reiskosten worden duidelijk vermeld in de offerte.

 

 

Moeten wij zelf nog iets regelen?

Het enige dat wij op locatie nodig hebben is stroom. In de opdrachtbevestiging staat van welk type aansluiting wij graag gebruik maken.
Het komt ook wel voor dat we om wat (warm) water vragen om de verlichte dansvloer nog even te dweilen.
Tussen dansvloer elementen kan vloeistof (bier, wijn, frisdranken, schoonmaakwater) doorlekken op de ondergrond. Neem, bij een kwetsbare ondervloer, voorzorgsmaatregelen om te voorkomen dat de vloeistof intrekt. (bijvoorbeeld door een zeiltje of stucloper te plaatsen)

 

 

Leveren jullie een controller mee?

Jazeker. Bij elke verlichte dansvloer leveren wij een controller mee. Onze mensen plaatsen de LED vloer en sluiten alles aan. Afhankelijk van het type dansvloer zit er een dmx-controller of laptop bij, keurig ingebouwd in een flightcase. Na een korte uitleg kan een leek hiermee werken. Feitelijk kan de sturing "plug and play" werken zodat bediening niet noodzakelijk is. Een eventuele lichttechnicus kan, wanneer dit gewenst is, de dansvloer echter ook besturen.

 

 

Kan een verlichte dansvloer buiten worden geplaatst?

Dat kan! Er zijn echter een aantal belangrijke aandachtspunten;

-Verlichte dansvloer elementen volgen de contouren van de ondergrond. Wanneer het terras, de vlonder of de ondervloer niet egaal is zal de dansvloer, ondanks uitvulwerkzaamheden ook niet egaal te plaatsen zijn.

-Verlichte dansvloer kan alleen worden geplaatst op een stevige, egale en rechte ondergrond. Derhalve zijn zand en grind niet geschikt. Plaatsing op gras is vaak wel mogelijk na uitvullen met houtjes.

-Direct zonlicht dat op de verlichte dansvloer valt zorgt ervoor dat de verlichting in de elementen niet of nauwelijks zichtbaar is. De zon is natuurlijk feller dan welke andere (LED)lichtbron ook. Pas bij schemering is er weer effect waarneembaar.

-Verlichte dansvloer elementen bevatten electronica. Een tegel kan tegen een spetter (regen)water. Niet tegen een plensbui. Om veiligheidsredenen is een overkapping bij slecht weer noodzakelijk.

 

 

Hoeveel stroom verbruikt een verlichte dansvloer?

Dat hangt van het type verlichte dansvloer af.

-Pixel LED 100 vloer verbruikt maximaal 25 watt per vierkante meter.

-Vlak LED vloer verbruikt maximaal 75 watt per vierkante meter.

-Twinkle LED vloer verbruikt maximaal 25 watt per vierkante meter.

-Patronen LED vloer verbruikt maximaal 72 watt per vierkante meter.

 

Mijn feestlocatie bevindt zich op een etage of verdieping en er is geen lift. Kan dat?

Ja. Het is mogelijk om met verlichte dansvloer elementen trappen te lopen. U dient echter zelf zorg te dragen voor een paar "sjouwhulpen" die onze mensen assisteren. Tegels zijn 1x1m groot en wegen tussen de 20 en 30 kilogram. We gaan samen met u de situatie beoordelen. Dat kan vaak al aan de hand van een foto.

 

 

Ik krijg elders een betere prijs. Wat doen jullie daarmee?

Prijzen worden vooral bepaald door reisafstanden. In centraal Nederland gaan wij met elke prijs van welke concurrent dan ook mee. De voorwaarde is natuurlijk wel dat men geen appels met peren vergelijkt. Er zijn diverse aanbieders die “LED vloeren” aanbieden. Het wordt niet altijd direct duidelijk om welk type het gaat en er zijn veel verschillen in lichtopbrengst, hoogte en levervoorwaarden. Neem even contact met ons op.

 

 

Kan ik bij jullie ook dansvloer kopen?

Nee, ondanks dat wij onze dansvloeren zelf produceren verhuren wij deze slechts. Dit komt omdat een verlichte dansvloer een onderhoudsgevoelig product is. Mensen feesten en springen op de dansvloer. LED’s, voedingen en stuurelectronica zijn helaas niet heilig. Wij verrichten wekelijks onderhoud aan onze eigen dansvloer elementen om de klant een 100% werkend product te kunnen leveren. Bij verkoop aan derden moeten we garantie bieden en daar is ons bedrijf niet op ingesteld.

 

 

Kunnen wij de verlichte dansvloer zelf ophalen en terugbrengen?

Nee, wij plaatsen de dansvloer, sluiten deze aan, maken deze schoon en leveren alles keurig netjes werkend en op tijd op. Al deze handelingen zijn bij de prijs inbegrepen.
Hiervoor is een reden. Elk individueel dansvloer element dient fatsoenlijk te worden vervoerd en correct te worden geplaatst en aangesloten om een juiste werking te kunnen garanderen. Ons bedrijf is hier volledig op ingespeeld met eigen vracht- en bakwagens met laadklep en ervaren personeel. U heeft hier geen omkijken naar.
Vaste klanten in de licht- en geluidsverhuur branche kunnen wel LED vloer bij ons afhalen.

 

 

Hanteren jullie een minimaal orderbedrag?

Ja. Dat kan helaas niet anders. Alle handelingen die nodig zijn om een verlichte dansvloer aan u te kunnen leveren, met uitzondering van reiskosten, zijn bij ons in de vierkante meter prijzen verrekend. Denk aan logistieke kosten, opslag, personeelskosten, administratieve handelingen, belastingen en afschrijving. Minimale orders liggen rond de 390,00 euro excl. 21% BTW.

 

 

We zoeken eigenlijk ook nog verlichting en/of geluid. Leveren jullie dat ook?

Heel graag! Verlichtedansvloeren.nl is onderdeel van Famous Event Support B.V. Wij leveren een zeer uitgebreid pakket audio- & visuele faciliteiten. Van een simpel (led)parren setje, spiegelbol, een paar speakers of dj gear tot een complete drive-in show of zelfs festival-set. Vanaf euro 70,00 zijn er al mogelijkheden!

 

 

Struikelt er nooit iemand over de dansvloer?

Het voordeel van een verlichte dansvloer is dat deze verlicht is. Uw gasten kunnen derhalve de zijkanten van de dansvloer erg goed waarnemen. Een bijkomend voordeel is dat alle types erg plat zijn. Pixel LED 100 is bijvoorbeeld maar 28mm dik. Overigens leveren wij optioneel schuin aflopende randjes rondom de verlichte dansvloeren. Tegen een geringe meerprijs is elk risico dan afgedekt. Bovendien kijkt een schuine rand mooi. De toplaag van de dansvloeren is van kunststof. Zelfs wanneer hier een biertje overheen gaat blijft kunststof vrij stroef en daarmee veilig.

 

 

Zijn er voorwaarden van toepassing?

Ja. Maar we zijn heel flexibel en in overleg is veel mogelijk!

 

Voorwaarden bij gecommuniceerde tarieven: (excl. 21% BTW)

Tijden:

-Plaatsing in de middag. Ophalen uiterlijk om 02.00 uur ’s nachts (soms is een dag later ophalen ook mogelijk zonder meerprijs)

-De op de opdrachtbevestiging aangegeven eindtijd is in de regel bindend. Wij gaan ervan uit dat we vanaf die tijd kunnen beginnen met de afbouw. Onze mensen hebben meestal meer "ophalertjes" per nacht.

 

Locatie:

-De locatie is met een vracht- of bakwagen (hoogte: tot 370cm) via een verharde weg tot bij de ingang bereikbaar.

-De dansvloer kan worden geplaatst op een verharde, egale, stevige en niet inverende ondergrond. (b.v. tegels, laminaat, beton, hout, enz) Op zachte of niet-egale ondergronden wordt geen LED vloer geplaatst tenzij uitdrukkelijk vooraf overeengekomen. (b.v. gras, grind, zand, klinkers, enz)

-Het is mogelijk dat er een vloeibare versnapering en/of schrobwater doorlekt op de ondergrond. Deze moet hiertegen bestand zijn. Wij accepteren geen aansprakelijkheid.

-LED dansvloeren worden niet geplaatst in de volle zon of in de regen. Een overkapping of enige beschutting is altijd vereist.

-Een eventuele lift is minimaal 80cm breed tussen de deursponningen en 110cm diep.

-Meld svp vooraf de aanwezigheid van trappen, hoge drempels, kuilen en/of gangpaden smaller dan 80cm.

 

Stroom:

-Voor elk type led vloer is een toereikende en deugdelijke stroomvoorziening noodzakelijk. In sommige gevallen is krachtstroom vereist. De benodigde aansluiting staat vermeld in de order.

 

Algemeen:

-Een dansvloer is bij normaal gebruik volkomen veilig. Het betreden ervan geschied echter op eigen risico. Wij kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vallende en/of uitglijdende personen.


Vraag direct een offerte aan!

Extra informatie over verhuur van onze verlichte dansvloeren

Vraag direct een offerte aan!

 

Wellicht ook interessant voor u:

 

Famous 4 attributen

Extra party items: 

A) 3 watt full color lasershow + rookmachine en sturingen; € 390,00
B) 2x electrische afvuurbuis + 4x gouden slierten lading 80cm; € 90,00
C) 4x CO2 kanon simulator + afstandbediening; € 100,00
D) 4x Sparkular koudvuur fontein + sturing; € 175,00

Famous 4 Attributen v2

A) LED sterrendoek 6m breed x 4m hoog; € 115,00
B) Spiegelbollen in diverse formaten, vanaf; € 25,00
C) Set van 2x 4 LED parren + statieven; € 70,00
D) Set van 6 LED floorspots; € 60,00

Pixel LED 100 dansvloer

"ultra dunne pixelvloer"

 • 100 full colour pixels per m2 (10x10). Moderne, levendige dansvloer. Compleet visual-pakket inbegrepen.
 • Dimbaar
 • Aansturing middels controller (meegeleverd)
 • Maximaal 25 watt /m2
 • 21,8kgr /m2
 • 28mm dik
 • Element-afmeting: 99,5x99,5cm
 • Lichtsterkte: 8/10

Vanaf € 16,00per m2.

Meer informatie?

Vlak LED dansvloer

"klassieke LED vloer"

 • Welbekende ultra heldere, DMX gestuurde, volledig verkleurende vlakken van 50x50cm. Full colour kleuren.
 • Dimbaar
 • Aansturing middels DMX controller (meegeleverd)
 • Maximaal 75 watt /m2
 • 30kgr /m2
 • 86mm dik
 • Element-afmeting: 99,3x99,3cm
 • Lichtsterkte: 10/10

Vanaf € 19,00per m2.

Meer informatie?

Twinkle LED dansvloer

"sprookje uit 1001 nacht"

 • 100 helder witte, willekeurig twinkelende sterren per m2.
 • Dimbaar
 • Aansturing middels controller (meegeleverd)
 • Maximaal 25 watt /m2
 • 21,8kgr /m2
 • 28mm dik
 • Element-afmeting: 99,5x99,5cm
 • Lichtsterkte: 8/10

Vanaf € 16,00per m2.

Meer informatie?

Patronen LED dansvloer

"mooi en voordelig"

 • 24 heldere LED’s per m2 in 4 vaste kleuren (groen, rood, blauw en geel) op vaste posities met honderden afwisselende patronen.
 • Niet dimbaar
 • Aansturing middels DMX controller (meegeleverd)
 • Maximaal 72 watt /m2
 • 28kgr /m2
 • 61mm dik
 • Element-afmeting: 99x99cm
 • Lichtsterkte: 7/10

Vanaf € 13,00per m2.

Meer informatie?

Compact drive-in show + LED dansvloer

"Ook leverbaar als silent disco met 30 hoofdtelefoons!"

 • Verlicht dj meubeltje
 • 2x witte zuil met LED lichteffect
 • 2x LED parren set (totaal 8 LED spots) + controller
 • Jem hazertje (compact rookmachientje)
 • d&b Audiotechnik 2x sub / 2x top geluidssetje (of silent-disco pakket met 30 hoofdtelefoons)
 • Audiomixer + aansluitkabels voor laptop of smartphone
  Euro 350,00
 • Aangevuld met tot 15m2 (5x3m) Pixel LED 100 dansvloer


  Euro 550,00

Vanaf € 350,00

Meer informatie?

Drive-in show + LED dansvloer

"Onze meest geboekte show!"

 • Verlicht wit dj meubel naar keuze
 • 2x verlichte witte zuil met Martin movingheads
 • 2x LED parren set (totaal 8 LED spots) + controller
 • 2x LED aircone opblaaskegel (of 2x extra movinghead op witte zuil)
 • Jem Rookmachine
 • D&B Audiotechnik 4x sub / 2x top geluidsset
 • Pioneer dj gear (2x CDJ2000nxs / DJM900nxs)
  Euro 490,00

 • Aangevuld met 24m2 (6x4m) Pixel LED verlichte dansvloer
  Euro 800,00

Extra’s Video Show

 • 2x 75” LED tv + laptop en technicus waar uw gasten “live” feest-foto’s naartoe kunnen sturen.
  Meerpijs Euro 300,00

Vanaf € 490,00

Meer informatie?

Shows tbv bedrijfs- & themafeesten + LED Dansvloer

"Speciaal voor evenementen tot +/-750 gasten"

 • Truss systeem 10-12m breed in diverse opstellingen en vormen leverbaar, achterzijde zwart afgedoekt
 • Dikke lichtshow met 12x Martin beam-movinghead, 8x Martin wash-movinghead, 8x sunstrip, 4x DWE-blinder, 4x ACL 4 lamps blinder
 • Avolites lichtregietafel + techicus
 • Jem rookmachine
 • Adamson Spektrix line-array set + inprikmixer en technicus
 • Verlicht wit dj meubel naar keuze
 • Pioneer dj gear (3x CDJ2000nxs / DJM900nxs) + monitorset
  Euro 1990,00
 • Aangevuld met 48m2 (8x6m) verlichte dansvloer naar keuze
  Euro 2599,00

Vanaf € 1990,00

Meer informatie?